За Нас

Ние сме фирма “Oникс Дизайн ООД”на която основната и дейност е производство на декориращи мотиви за облекла от кристални, метални и пластмасови елементи. Изработваме мотиви по Ваше желание и проект.
При нас ще намерите и най-голямото разнообразие от различните модели, размери и ниските цени за България и Източна Европа Големите количества кристали които подържаме на склад, ще улеснят Вашия избор при взимането на решения.
Разполагаме и с мострен каталог които може да разгледате в сайта ни. Производството ни е насочено към всеки производител на дрехи както в страната така и в други държави. За нас е важно нашите клиенти да бъдат удовлетворени от нашата работа. Не правим компромиси с три неща: качеството на предлаганата продукция, отношението към клиентите и най-вече с бързите ни срокове на работа.

Ако това, което произвеждаме представлява интерес за вашия бизнес, можете да се сържете с нас, за да обсъдим конкретно вашите изисквания, защото ние работим с всеки клиент индивидуално до постигане на пълно удовлетворение.

Камъни HOT-FIX
Са камъни с много високо качество, които се използват за декорация на дрехи, обувки, чанти, костюми за спортни танци, сценични костюми и др. Всеки камък има висококачествено лепило на задната си част. Предлагат се в широка гама от цветове, размери и форми.

Мотиви: Предлагаме разработени от нас мотиви с камъчета за горещ трансфер върху облекла. Ако желаете с удоволствие ще разработим мотив и по Ваш проект, съобразен с Вашите желания и изисквания. Ако искате да изработим Ваш дизайн, моля, свържете се с нас по удобен за вас начин по и-мейл,скаип или телефон